sunnuntai 1. toukokuuta 2011

im sorry.. :DD

heeippa.. anteeks ku en kirjottele tänne kauheesti.. :DD kun ottaa vaa nii päähä ku mull ei oo VIELKÄÄ sitä kameraa. :<< ku olis kiva ottaa tänne kuvia & videoita. <: että kannattaa oottaa, ku kesällä viimestää  saan sen kameran nii sitte laitan tänne kaikkee jännää. (--:

ja niih, mun yks kaveri leikkas mun hiukset & värjäs niit pikkase. se oli iha paineissa ja mua ei jännittäny. pelottanu tai mtn. :DD se ohens niit, lyhens, ja toiselta puolelta ne on iha lyhkäset.. <: ja sitte laitto punasta väriä kaikkialle. :D jaja nytte on vappuväriä päässä, punasta&sinistä ja se sinine alkaa sillei jännästi näyttää harmaalta.. ;D se on vaa ärsyttävää, ku ne on kauheen kovat, eik niit voi harjata. <: mutta nii, laitan sitte kuvaa näistä hiuksista joskus, ku jaksan. <:

ÄÄÄ, huomenna kouluun ):: ja ekalla tunnilla opoa.. EII! en ollenkaa tykkää oposta enkä varsinkaa siit opettajasta. >__> mutta huomenn on musiikkia..<3 ja perjantaina oli musan koe, ja se meni iha jees. ^^ onneks. <: ja nyt makoilen täss sängyll, kirjotan blogia ja rakas pikku koirani nukkuu tos vieressä.. <3 awww. :33 eei muuta, HEEi <::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti